EEN INTELLIGENTE, VLOTTE EN SOCIALE JONGEMAN
Hij is 27 jaar, woonachtig in Tilburg.

Hij is academisch geschoold. Hij is van Chinese afkomst, geboren en getogen in Nederland. Hij woont in een mooi appartement in het centrum van Tilburg. In het weekend spreekt hij graag af met zijn familie en vrienden.

Hij staat 5 dagen per week in de sportschool om fit te blijven en zich te ontspannen na zijn werk. De twee overige dagen van de week fietst en wandelt hij graag. Een andere hobby van hem is drummen. 

Naast de sportschool blijft hij graag up to date met alles dat in de wereld gebeurt. Hiervoor leest hij 2 verschillende kranten. In het weekend spreekt hij graag af met vrienden en familie. 

Hij wil graag verre reizen gaan maken naar onder andere Australië en Nieuw-Zeeland. Persoonlijke ontwikkeling vindt hij belangrijk daarom volgt hij meerdere cursussen. 

Hij is op zoek naar een betrouwbare en sportieve vrouw tussen de 25 en 35 jaar. Zij is zelfstandig en wil graag een duurzame relatie opbouwen. Zij houdt van sportieve activiteiten, reizen en is ambitieus. Zij houdt er, net als hij, een gezonde leefstijl op na. 

Vraag gerust je vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via onze (meer info pagina) en wij leggen je graag alles uit.
Vul hiernaast het contact formulier in. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.
Door te klikken ga je akkoord met ons privacybeleid
Deze advertenties zijn ook gestuurd naar duizenden leden in ons bestand.
Ben jij geen actief lid van B-Loved, maar overweeg je lid te worden zodat je ook in onze contactadvertenties komt te staan?
Vraag dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.
Made on
Tilda