ONDERNEMENDE MAN ZOEKT EEN VROUW OM ZIJN GELOOF MEE TE DELEN
Hij is 38 jaar, 18O cm lang, donderblond haar, woonachtig in omgeving Alkmaar.

Een ondernemende, christelijke man zoekt een christelijke vrouw voor een duurzame relatie. Hij is een uitgesproken gesprekspartner met gevoel voor humor die weet waar hij staat in het leven. Hij woont in Heerhugowaard in een stijlvol appartement. 
Als ZZP-er reist hij het hele land door om les te geven in o.a. BHV en EHBO. Zijn werk is tevens zijn passie. Hij vindt het fijn om mensen op te leiden. Naast zijn werk als veiligheidsinstructeur werkt hij als geluidstechnicus voor verschillende bands en de kerk. 
Hij heeft geen kinderen maar past regelmatig op het dochtertje van een goede vriendin. Dat vindt hij heerlijk om te doen. Zijn familie woont aan de andere kant van het land. Hij bezoekt hen regelmatig. 
In een relatie vindt hij het fijn om samen te reizen en weekendjes weg te gaan. Daarnaast gaat hij graag de natuur in. Maar ook een avondje op de bank vindt hij fijn. Hij staat open voor de hobby’s van zijn toekomstige partner. 
Eens per week bezoek hij de (Evangelische) kerk. Hij leeft zijn leven zoals dat in de bijbel staat. Hij zoekt een vrouw die deze levenswijze deelt. Een vrouw die lief, eerlijk, zelfverzekerd en zorgzaam is. Zij is tussen de 30 en 38 jaar.
Vraag gerust je vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via onze (meer info pagina) en wij leggen je graag alles uit.
Vul hiernaast het contact formulier in. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.
Door te klikken ga je akkoord met ons privacybeleid
Deze advertenties zijn ook gestuurd naar duizenden leden in ons bestand.
Ben jij geen actief lid van B-Loved, maar overweeg je lid te worden zodat je ook in onze contactadvertenties komt te staan?
Vraag dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.
Made on
Tilda