SPONTANE EN ENERGIEKE VROUW ZOEKT EEN HARTELIJKE, STABIELE MAN VOOR EEN DUURZAME RELATIE
Zij is 57 jaar, 17O cm, blond, woonachtig in de Brabantse Kempen.

Een spontane, energieke vrouw met diepgang zoekt een hartelijke, stabiele man voor een duurzame relatie. Met een fijn gevoel voor humor is zij een aangename gesprekspartner die oprecht luistert en communiceert.

Zij woont in het Brabantse dorp Eersel in een knusse woning met haar 19-jarige zoon. Haar 23-jarige dochter woont op zichzelf. Zij is dol op kaarslicht en vindt het belangrijk dat haar huis voor iedereen een warm thuis is. Als inzetbaarheidscoach geeft zij adviezen over verzuim, inzetbaarheid en vitaliteit voor een grote organisatie. 

Regelmatig is zij te vinden in het theater, bioscoop of in een restaurant. Zij verwent graag vrienden met heerlijke diners bij haar thuis. Zij luistert graag naar jaren 70, 80 en hedendaagse muziek.
Ze ontdekt graag andere culturen door te reizen in groene landen zoals: Canada, Zweden, Noorwegen en Ierland. Maar ook in Azië en op de Caribische Eilanden vindt zij het heerlijk om te verblijven. Zeilen en met de camper toeren vindt zij zalig.

De man die zij zoekt is vrolijk, energiek en heeft het leven goed op de rit. Zij kan serieuze gesprekken met hem voeren en tegelijkertijd ook enorm met hem lachen. Hij is hartelijk, verzorgd, heeft een zelfstandig eigen leven waar hij van geniet. Hij is tussen de 50 en 65 jaar en minimaal 1.80 cm lang. Hij houdt van een vrouw met een maatje meer.

Vraag gerust je vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via onze (meer info pagina) en wij leggen je graag alles uit.
Vul hiernaast het contact formulier in. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.
Door te klikken ga je akkoord met ons privacybeleid
Deze advertenties zijn ook gestuurd naar duizenden leden in ons bestand.
Ben jij geen actief lid van B-Loved, maar overweeg je lid te worden zodat je ook in onze contactadvertenties komt te staan?
Vraag dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.
Made on
Tilda