ONDERNEMENDE MAN ZOEKT EEN ACTIEVE, VERZORGDE VROUW VOOR EEN DUURZAME RELATIE
Hij is 73 jaar, 182 cm, grijs haar, woonachtig in Roermond,

Een ondernemende, levenslustige charismatische man zoekt een verzorgde, actieve vrouw voor een duurzame relatie. Hij is een aangename gesprekspartner met gevoel voor humor die makkelijk communiceert. Onder het genot van een lekker biertje of wijntje. Hij woont in het centrum van Roermond in een stijlvol appartement. 

Na een succesvolle carrière als zelfstandig ondernemer is hij nu gepensioneerd en zet hij zich in als bestuurslid van industrieterreinen. Hij is gescheiden en trotse vader van twee zonen en opa van 5 kleinkinderen. Hij bezoekt graag zijn familie en vrienden. Maar hij kan ook prima alleen zijn. Dan besteedt hij zijn tijd graag aan het surfen op internet of het kijken naar allerlei sporten en actualiteitenprogramma’s op TV.

Regelmatig bezoekt hij een voetbalwedstrijd, koers of race. Samen met wat vrienden slaat hij graag een balletje golf. Een paar keer per jaar staat hij op de ski’s in Oostenrijk. Hij houdt van klussen maar is ook regelmatig te vinden in de outlet van Roermond. Hij houdt van winkelen en het kopen van mooie kleding.
Hij maakt graag een stedentrip en houdt van luxe vakanties in warme oorden. Hij eet graag in goede restaurants en houdt van het strand. Moderne muziek kan hem bekoren. 

De vrouw die hij zoekt is ruimdenkend, actief, verzorgd, ondernemend en heeft humor. Ze heeft geen huisdieren. Ze is zelfstandig en heeft een eigen leven waar zij van geniet. Zij is tussen de 60 en 72 jaar.
Vraag gerust je vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via onze (meer info pagina) en wij leggen je graag alles uit.
Vul hiernaast het contact formulier in. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.
Vertel iets over jezelf en waroom reageer je op deze profiel
Door te klikken ga je akkoord met ons privacybeleid
Deze advertenties zijn ook gestuurd naar duizenden leden in ons bestand.
Ben jij geen actief lid van B-Loved, maar overweeg je lid te worden zodat je ook in onze contactadvertenties komt te staan?
Vraag dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.
Made on
Tilda