Contactadvertenties

Wij hebben een leuke match voor jou!
Kleine selectie uit ons bestand
Ons bestand bestaat uit duizenden actieve leden. Hieronder lees je een aantal advertenties uit ons bestand. De advertenties worden regelmatig ververst. Vanwege privacy zijn alle profielen anoniem.

Indien je interesse hebt in een van onderstaande advertenties laat het ons weten. Nadat je ons hebt laten weten dat je interesse hebt maken wij een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Wij maken dan een inschatting of een eventuele kennismaking met de match zinvol is. Jouw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. Wanneer wij voldoende raakvlakken zien bespreken we met je hoe we jullie met elkaar in contact brengen. Hier zijn voor jou geen kosten aan verbonden.
Uitgelicht
Ben jij dat of iemand die jij kent?
Deel of reageer op deze video contactadvertentie!
Door te klikken ga je akkoord met ons privacybeleid
 • 20220101
  MAN 73 ZOEKT VROUW tussen de 60 en 72 jaar
  Hij is 73 jaar, 182 cm, grijs haar, woonachtig in Roermond.

  De vrouw die hij zoekt is ruimdenkend, actief, verzorgd, ondernemend en heeft humor. Ze heeft geen huisdieren. Ze is zelfstandig en heeft een eigen leven waar zij van geniet. Zij is tussen de 60 en 72 jaar.
 • 20220101
  Charismatische vrouw zoekt stabiele man
  Zij is 44 jaar, 1.68 cm, woonachtig in Amsterdam.
  Een goedlachs, spontane en empathische vrouw. Met een mooie, zelfverzekerde uitstraling. Is de ware nog niet tegengekomen waarmee zij graag een gezin sticht. 
  Ze zoekt een stabiele man tussen de 40 en 50 jaar. Afkomst of andere uiterlijke kenmerken zijn niet van belang. Het gaat haar om de binnenkant. Een afstand rijden voor de liefde is geen probleem voor haar. Echte liefde kent geen grenzen is haar motto.
 • SPORTIEVE, INTELLIGENTE JONGEMAN IS KLAAR VOOR EEN RELATIE
  Hij is 27 jaar, atletisch, donkerharig. 
  Betrouwbare, vlotte en sociale jongeman. Maakt makkelijk contact met anderen, liever niet op de voorgrond.
  Hij is op zoek naar een betrouwbare en sportieve vrouw. Zij is zelfstandig en wil graag een duurzame relatie opbouwen. Zij houdt van sportieve activiteiten, reizen en is ambitieus. Zij houdt er, net als hij, een gezonde leefstijl op na. 
 • SOCIALE MAN ZOEKT EEN ACTIEVE, ZORGZAME VROUW VOOR EEN DUURZAME RELATIE
  Hij is 42 jaar, 179 cm, blond haar, woonachtig in Almere.
  Hij legt een vrouw graag in de watten. Deze zelfstandige man heeft zijn zaakjes goed voor elkaar. Hij heeft een eigen hoveniersbedrijf en woont in een goedverzorgd appartement in Almere
  Zijn droomvrouw is zelfstandig en heeft een eigen leven. Zij is tussen de 32 en 47 jaar.
 • ONDERNEMENDE MAN ZOEKT EEN VROUW OM ZIJN GELOOF MEE TE DELEN
  Hij is 38 jaar, 18O cm lang, donderblond haar, woonachtig in omgeving Alkmaar

  Een ondernemende, christelijke man zoekt een christelijke vrouw voor een duurzame relatie. Hij is een uitgesproken gesprekspartner met gevoel voor humor die weet waar hij staat in het leven.
  Eens per week bezoek hij de (Evangelische) kerk. Hij leeft zijn leven zoals dat in de bijbel staat. Hij zoekt een vrouw die deze levenswijze deelt. Een vrouw die lief, eerlijk, zelfverzekerd en zorgzaam is. Zij is tussen de 30 en 38 jaar.
 • SPONTANE EN ENERGIEKE VROUW ZOEKT EEN HARTELIJKE, STABIELE MAN
  Zij is 57 jaar, 17O cm, blond, woonachtig in de Brabantse Kempen.

  Een spontane, energieke vrouw met diepgang zoekt een hartelijke, stabiele man voor een duurzame relatie. Met een fijn gevoel voor humor is zij een aangename gesprekspartner die oprecht luistert en communiceert.
  De man die zij zoekt is vrolijk, energiek en heeft het leven goed op de rit. Zij kan serieuze gesprekken met hem voeren en tegelijkertijd ook enorm met hem lachen. Hij is hartelijk, verzorgd, heeft een zelfstandig eigen leven waar hij van geniet. Hij is tussen de 50 en 65 jaar en minimaal 1.80 cm lang. Hij houdt van een vrouw met een maatje meer.

Deze advertenties zijn ook gestuurd naar duizenden leden in ons bestand.
Ben jij geen actief lid van B-Loved, maar overweeg je lid te worden zodat je ook in onze contactadvertenties komt te staan?
Vraag dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.
Made on
Tilda